TIM TOM Springet

Är ett lopp där alla barn springer till förmån för barnen på Tim Tom Infant School. En skola för yngre barn mitt i Ugandas huvudstas största slumområde. Vi hoppas att kunna inspirera och dela med oss av vårat hjälpprojekt där vi genom olika former av insamlingar ger ekonomiskt stöd till Tim Tom Infant School. Var ända krona vi samlar in skickar vi ner till våra vänner på plats i Ugandas huvudstad Kampala som där ser till att pengarna används på bästa sätt till förmån för barnen på skolan. Alla omkostnader bekostar vi själva eller med hjälp av sponsorer.    

                                                                                            LOPPET

Det är ingen tävling och i mål får alla barn medalj och diplom!!
Vi bjuder också alla barn på en banan och en dricka.
Söderpiren kommer att ha fika erbjudande till förmån för Tim Tom Infant school.
Du som vuxen får gärna springa/gå med ditt barn så att det känns kul och tryggt. Men om möjligt låt alla barn starta framför er och försök låt ditt barn springa framför dig ända fram tills ni ser målet, hoppa då över avspärrningen och möt ditt barn på andra sidan mål där de får sin medalj.  


Vi ses på Tim Tom Springet 
Pernilla, Ulrika, Urzula, Malin
Och alla våra funktionärer 🤗
Tack till våra sponsorer


Välkomna nästa år

Tim Tom Springet 2020 är tyvärr inställt i år på grund av covid-19. Vi ses nästa år 

2019

För andra året i rad kom det många spring sugna barn tillsammans med nära och kära som trotsade storm och ösregn för att tillsammans springa till förmån för våra vänner på Tim Tom Infant school. Tillsammans hjälptes vi åt till att årets springslant 5100 kr !!!
Vi hoppas att ni tyckte Tim tom Springet var lika roligt som vi tyckte och att vi alla ses nästa år.
Tack till familj, vänner, Malin och Julia för superfina ansiktsmålning och sponsorer
- Söderpiren, Ortopedspecialisterna, EuroMarine, Maxi flygstaden, Maxi Öster, Wapnö, Smakis, BonDay och Happy Print som gjorde det möjligt för oss att genomföra loppet.

    2018

Den 19/8 2018 var det världspremiär för Tim Tom Springet, ett lopp för alla barn 0-7 år. Alla barn springer till förmån för barnen på Tim Tom Infant School. Vi hoppas att kunna inspirera och dela med oss av vårat hjälpprojekt där vi genom olika former av insamlingar ger ekonomiskt stöd till Tim Tom Infant School. Var ända krona vi samlar in skickar vi ner till våra vänner på plats i Ugandas huvudstad Kampala som där ser till att pengarna används på bästa sätt till förmån för barnen på skolan. Alla omkostnader bekostar vi själva eller med hjälp av sponsorer.